Læger

havnen!

 

Klinikindehaver

Annette Lemche, speciallæge i almen medicin, phd

Født 1962
Kandidat 1989, phd. 1998

Speciallæge i Almen Medicin 2004
Praktiserende læge siden 2005
Medlem af
Dansk Selskab for Almen Medicin,
Den Almindelige Danske Lægeforening,
Dansk cardiologisk Selskab

Efter at have arbejdet i hospitalsvæsenet i en årrække besluttede jeg i 2000 at sadle om og efteruddanne mig til praktiserende læge. Jeg sætter stor pris på alsidigheden i mit arbejde og værdsætter mødet med de mange mennesker, der hver dag går gennem klinikken. For mig er hvert enkelt menneskes syn på sundhed og trivsel væsentligt, og jeg søger med min lægefaglige baggrund at rådgive og behandle i størst mulig respekt for hvert enkelt menneske.

 
 

stine-website

Kliniklæge

Stine Hougaard Andersen, speciallæge i almen medicin

Født 1977 Uddannet læge fra Københavns Universitet I 2006.

I 2011 startede jeg min speciallægeuddannelse til praktiserende læge. De sidste år har jeg været tilknyttet en anden lægepraksis samt været ansat på flere forskellige hospitalsafdelinger. Tidligere har jeg arbejdet i Familieambulatoriet, Hvidovre hospital, hvor jeg som en del af et tværfagligt team var med til at støtte og behandle gravide kvinder med et rusmiddelforbrug. Jeg har arbejdet i Alkoholenheden i Københavns Kommunes Center for misbrug samt som frivillig læge i Reden International, hvor arbejdet består i at støtte udenlandske kvinder i prostitution. Desuden har jeg været i Norge sammen med min familie, hvor jeg har arbejdet i en lægepraksis.

Jeg vil gerne være praktiserende læge fordi jeg finder det virkelig meningsfyldt at gøre en forskel i forskellige menneskers liv og at arbejde i feltet mellem forebyggelse, sygdom, sociale og psykiske problemer. Jeg glæder mig meget til at blive en del af klinikken det næste års tid.

 

 

Frederik-e1411127920781-241x300

 

Uddannelseslæge

Frederik Tebering, læge i hoveduddannelse i almen medicin

Født 1984

Frederik har arbejdet fast  i klinikken fra 1.9.2014 til 28.2.2015.  Nu kommer han en dag om måneden, mens han er ansat på hospitalsafdelinger i hovedstaden. I  2017 vil han igen være fast i lægehuset i 6 måneder.

Frederik har efter sin basisuddannelse som læge arbejdet på hospital som anæstesilæge og i  psykiatrien med transkulturel psykiatri. Han har arbejdet som frivillig på Mændenes hjem og Cafe for hjemløse i København og i en årrække på Roskilde Festival .

 

 
 

2016-04-18 11.20.02

Uddannelseslæge

Rasmus Køster-Rasmussen, læge i hoveduddannelse i almen medicin

Født 1976

Rasmus er fast i klinikken i perioden 1.3.2016 til 1.9.2016, hvor han fortsætter sin uddannelse i almen medicin på en række hospitalsafdelinger. Han vil i de kommende 2½ år komme i klinikken en dag om måneden og derefter vende tilbage igen i 6 måneder.

Rasmus har i en årrække forsket på Institut for almen Medicin og har lavet en phd-afhandling om vejledning og behandling af og personer med overvægt i almen praksis.