Læger

havnen!

 

Klinikindehaver

Annette Lemche, speciallæge i almen medicin, phd

Født 1962
Kandidat 1989, phd. 1998

Speciallæge i Almen Medicin 2004
Praktiserende læge siden 2005
Medlem af
Dansk Selskab for Almen Medicin,
Den Almindelige Danske Lægeforening,
Dansk cardiologisk Selskab

Efter at have arbejdet i hospitalsvæsenet i en årrække besluttede jeg i 2000 at sadle om og efteruddanne mig til praktiserende læge. Jeg sætter stor pris på alsidigheden i mit arbejde og værdsætter mødet med de mange mennesker, der hver dag går gennem klinikken. For mig er hvert enkelt menneskes syn på sundhed og trivsel væsentligt, og jeg søger med min lægefaglige baggrund at rådgive og behandle i størst mulig respekt for hvert enkelt menneske.

stine-website

Klinikindehaver

Stine Hougaard Andersen, speciallæge i almen medicin

Født 1977 Uddannet læge fra Københavns Universitet I 2006.

I 2011 startede jeg min speciallægeuddannelse til praktiserende læge. De sidste år har jeg været tilknyttet en anden lægepraksis samt været ansat på flere forskellige hospitalsafdelinger. Tidligere har jeg arbejdet i Familieambulatoriet, Hvidovre hospital, hvor jeg som en del af et tværfagligt team var med til at støtte og behandle gravide kvinder med et rusmiddelforbrug. Jeg har arbejdet i Alkoholenheden i Københavns Kommunes Center for misbrug samt som frivillig læge i Reden International, hvor arbejdet består i at støtte udenlandske kvinder i prostitution. Desuden har jeg været i Norge sammen med min familie, hvor jeg har arbejdet i en lægepraksis.

Jeg er praktiserende læge, fordi jeg finder det virkelig meningsfyldt at gøre en forskel i forskellige menneskers liv og at arbejde i feltet mellem forebyggelse, sygdom, sociale og psykiske problemer.

Klinikindehaver Natalie Fagerholt-Rønn 

speciallæge i almen medicin

Født 1978. Uddannet læge fra Københavns Universitet i 2007, speciallæge i 2017.

 

Medlem af:

  • Den Almindelige Danske Lægeforening
  • Dansk Selskab for Almen Medicin

 

Det spændende lægefaglige og varierende arbejde med tæt kontakt til patienter i alle aldersgrupper og med vidt forskellige problemstillinger har altid tiltalt mig, og derfor har jeg lige siden studietiden ønsket at være familielæge.

 

Udover 2,5 års erfaring fra arbejde indenfor gynækologi, ortopædkirurgi, hjertemedicin, pædiatri (børnesygdomme) og psykiatri, har jeg også arbejdet i specialerne: Urologi, mavetarmkirurgi, intern medicin og lungemedicin.

 

Derudover har jeg i et halvt år arbejdet i Ølen i Norge som vikar for en praktiserende læge, jeg har arbejdet som læge på Center for Alkoholbehandling på Rådhuspladsen, og har været frivillig læge i Reden International på Vesterbro.

Uddannelseslæge

Ladan Ghulam Mohammad, læge i hoveduddannelsesstilling i almen medicin

Født 1988

Uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2015

Ladan arbejder fast i klinikken fra 01.09.2018 til 28.02.2019.

Ladan har, siden hun blev færdiguddannet læge i 2015, arbejdet på kirurgiske, medicinske og psykiatriske afdelinger på blandt andet Sygehus Sønderjylland og Kolding Sygehus.

Ladan har en stor interesse for børnesygdomme og har haft en introduktionsstilling i pædiatri (børnesygdomme) på Ålborg Universitetshospital, samt arbejdet som reservelæge på børneafdelingen på Aabenraa Sygehus. Desuden har hun arbejdet med børn på asylcentre i Sønderjylland.

Ladan har stiftet bekendtskab med arbejdet i almen praksis tidligere. Hun har både haft en turnusstilling og en introduktionsstilling i almen praksis.

Desuden har hun i forskellige sammenhænge arbejdet som læge på asylcentre.

Uddannelseslæge

Kirstine Sloth Hauberg, læge i hoveduddannelsesstilling i almen medicin

Kirstine skal arbejde i klinikken fra 1.12.2019 til 30.4.2020. Derefter kommer hun på "retur-dage" hver måned de kommende år, inden hun slutter af med 6 måneder igen i 2022/23.

Uddannelseslæge

Signe Brinch, læge i kliniskbasisuddannelse

Signe skal arbejde i klinikken fra 1.3.til 31.8.2020.
Signe er særligt interesseret i ortopædkirurgi.