Personale

Personale

Sygeplejerske Mette Viig

Sygeplejerske Mette Viig

Mette har mange års erfaring som sygeplejerske.

Hun har været i almen praksis siden 2007 og har tidligere været ansat på infektionsmedicinsk og nyremedicinsk afdeling. Mette har særlig interesse i livsstils-sygdomme og forebyggende arbejde.

Mette står for klinikkens laboratoriefunktion og har selvstændige konsultationer under supervision inden for bl.a. livsstilssygdomme som sukkersyge og overvægt.

Mette varetager en del af børneundersøgelserne ved 2, 3 og 4 år, hvis I forældre ikke har særlige bekymringer omkring jeres børn. Mette står for børne- og udlandsvaccinationer generelt.

Jordemoder Sidsel Abel

Sidsel er uddannet jordemoder fra Københavns jordemoderskole i 2010.

Siden hun blev uddannet har hun beskæftiget sig med gravide, fødende og nybagte familier, og har gennem mange år arbejdet på fødegangen.

Sidsel har været ansat i Havnestadens lægehus siden efteråret 2017, hvor hendes primære opgaver knytter sig til de gravide og småbørnene i klinikken. I vil også møde hende, hvis I kommer med spørgsmål til fertilitet, prævention, gynækologiske problemer og hvad der i øvrigt vedrører kvindelivet.

Derudover er Sidsel ved at færdiggøre en 3-årig akupunkturuddannelse. På den måde møder hun en del af klinikkens patienter til blandt andet smertebehandling med akupunktur.