Information

Pårørende

IMG_5610

Af hensyn til patienter og ansatte i klinikken er det, grundet Covid-19, ikke muligt at have pårørende med til konsultationer.

Børn ledsages af 1 voksen.

 

 

Telefonisk kontakt

ventevPå telefon 32 64 18 56  kan du hver dag bestille tid, få svar på prøver og genbestille fast medicin.
Har du behov for at tale med lægen, kan du bede om at blive ringet op. Lægerne har ikke telefontid.

Ved ABSOLUT AKUT behov for kontakt til læge:

Fra kl. 8.00-14.00 træffes klinikkens læger på telefon 32 64 18 54 .
Fra kl. 14.00-16.00 henviser telefonsvareren til vores eget eller den vagthavende kollegas akutnummer: 70 27 13 90
Efter kl. 16.00, i weekender og på helligdage henvises der til 1813 – Region Hovedstadens Akutfunktion.

 

Tidsbestilling
Foretages telefonisk kl. 10-12.15 og kl. 13.00-14. 00 eller via hjemmesiden under ”Selvbetjening”. Det kræver en adgangskode, som du får i klinikken eller selv opretter på hjemmesiden.

 

Forsinkelser
Er du forhindret i at møde til den aftalte tid, vil der ikke blive stillet yderligere tid til rådighed samme dag. Er du forsinket, må du og behandleren nå det, I kan på den resterende tid, og ved behov følge op ved en senere konsultation.

 

E-mail konsultation & prøvesvar

IMG_5411Efter aftale kan du få svar på rutineundersøgelser via “e-konsultation”. Kontakt altid selv klinikken, hvis du ikke har fået svar inden for 2 uger.
Du kan selv via “e-konsultation” stille korte konkrete spørgsmål til lægerne. Skriver du vedrørende dit barn, beder vi dig gøre det ved brug af barnets CPR-nummer og tilsendte log-in.
Vi tilstræber at besvare e-henvendelser dagligt, men kan ikke garantere det. – Der kan gå op til 5 dage. Brug derfor telefonen ved akutte problemer.

 

Medicin / Receptfornyelse
Foretages dagligt hos sekretæren fra 10.00-12.15 og 13.00-14.00 eller via hjemmesiden under “Receptfornyelse”.
Er du ny i klinikken og tager du medicin dagligt, vil vi gerne hilse på dig, inden vi fornyer din recept. Bestil derfor venligst tid til lægekonsultation i god tid, før du løber tør for din faste medicin.

Recepter på vanedannende medicin som sovepiller, nervepiller og smertestillende medicin kan kun fornys af lægerne ved konsultation – og ikke telefonisk eller elektronisk. Vi arbejder under Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tilstræber at bringe forbruget af vanedannende medicin ned til et minimum hos den enkelte.

Vi anvender FMK – det fælles medicinkort – som gør det muligt for andre behandlere at se, hvilken medicin du får – og for os at se, hvad du evt. har fået fra andre læger.

www.sundhed.dk kan du se, hvad du har liggende af recepter på apoteket.

 

Hjemmebesøg

Tilbydes i begrænset omfang.

 

Husk altid dit sygesikringsbevis.